Externalizare IT

HQIT pune la dispozitia clientilor ce aleg sa isi externalizeze serviciile IT, trei tipuri de abonamente flexibile, menite sa asigure o mentenanta IT de calitate la costuri reduse.

GRATUIT
Bussines
Professional
Enterprise
FREE IT Cere oferta Cere oferta Cere oferta
Trial plan

Start-up
Professional
Enterprise
Consultanta IT check check check check
Mentenanta IT check check check check
Service IT check check check check
Suport telefonic check check check check
Help-desk check check check check
Rapoarte de gestiune si activitate check check check check
Numar maxim de computere check 6 12 59
Interventii on-site incluse check 2 5 nelimitat
Server suport check check check check
Remote suport check check check check
Locatii multiple check check check check
Administrator IT dedicat check check check check
Externalizarea IT

Din punct de vedere financiar sau profesional, externalizarea IT reprezinta un avantaj pentru compania ce alege sa faca acest lucru si asta deoarece este mai eficienta decat mentinerea unui departament IT intern.
Financiar se reduc costurile cu personalul si cheltuielile IT lunare pot fi controlate si anticipate, iar profesional aveti in permanenta la dispozitie o echipa de specialisti care nu va fi niciodata in concediu de odihna sau medical si care este pregatita in permanenta sa rezolve cererile venite din partea dumneavoastra.

Intrebari frecvente:

Î:Ce este FREE IT?
R:Serviciul FREE IT se adreseaza persoanelor fizice sau companiilor si ofera in mod GRATUIT si telefonic, consultanta IT de care aveti nevoie. Prin serviciul FREE IT beneficiati GRATUIT de consultanta si diagnostic IT, la sediul companiei dumneavoastra.
Î:Exista un abonament bazat pe numarul si tipul de echipamente?
R:HQIT pune la dispozitia clientilor sai abonamente de tip preferential, bazate pe numarul de computere, periferice si servere detinute de catre client.
Î:Pot beneficia de serviciile si produsele HQIT?
R:HQIT va sta la dipozitie. Folositi unul dintre numerele de telefon afisate in pagina de contact, sau formularul de contact si veti fi contactat in cel mai scurt timp.